Nuffnang Ads

Sunday, April 20, 2014

Akmall Razlan Atelier NEW PROJECTS!

Assalamualaikum WBT,

Untuk entry ni, saya nak postkan perkara yang saya usahakan. Apakah ia? 
Floral Printed Long Dress

Mahani's Zebra Printed Kimono Cardigan

Sally's Printed Long Kimono

Isra' Dress Pleated
Isra' Dress Pleated (Details)

Zaynab Long Skirt

Rayhan Long Dress

So, inilah projects yang saya buat sekarang. Hihu... inspirasi? Ulyana Sergeenko, seriously! hahaha.. Saya sebenarnya lebih suka buat baju budak-budak sebab I could experiment dengan my creations, sebab they will look good in any clothes dan dorang cepat membesar. Komersial values ada kat situ sebenarnya... hehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: Hebat? entahlah... hihu...

8 comments:

  1. bila nk buat bju atau skirt utk aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha? hahahha.. aku mana pandai buat baju hebat.. baju biasa-biasa je... boleh ke? ko suka ke kimono cardigan? kalau suka aku buatkan...

      Delete
  2. kimono cardigan nak pakai untuk ape ek? ak serius cm bad at fashion. i hope someone can guide me btway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Search je la kimono cardigan..mesti ada orang pakai.. kimono cardigan ni untuk macam upper layer lah for like baju.. camtu..

      Delete
  3. macam menarik jer ni...SA pun suka kimono cardigan...buat la..boleh jual ni dik...

    ReplyDelete
  4. perghhhh power!!!!
    aku menjahit pun xreti...ekekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,, u tulis buku and great articles langsung.. lagi hebat!!

      Delete