Nuffnang Ads

Sunday, April 6, 2014

Balik Kampung!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Lama gak saya tak update entry, maaf lah, ada job aritu tu, buat pelamin. hihu...

Ni Selasa lak, nak tolong sepupu kemas rumah, dah pindah rumah baru, alhamdulillah, lebih cantik, lebih besar, lebih hebat dan lebih putih. Hoho...

Hari ni saya balik rumah kat kampung dulu, kemas-kemas bilik, mana yang patut sebab masa aritu left macam tu je, tanpa kemas-kemas kekemasan penting, jadi, hari ni kena lah kemas, nasib baik hari ni tak panas, sejuk jeeee... best! rasa macam duduk kat Maldives *tak habis-habis dengan maldives, ikut Chef Wan... hahahahha..

Tadi sampai rumah awal juga la, dalam kol 8 am camtu, naik dengan Angah *cousin. Angah nak gi keje then naik dengan dia je lah. Then saya lelap jap, pastu mak ajak pergi pasar minggu. Then saya pergi la, dengan mak dan abang kembar saya. 

Pastu, tu je la, sekarang depan laptop update mana yang patut. hahaha..

Tetiba rasa nak berhenti blogging, lagipun, macam dah tak banyak entry je nak update. Hurrmmm...

Assalamualaikum WBT

p/s: Rasa cam nak lelap lagi jeee...

No comments:

Post a Comment