Nuffnang Ads

Wednesday, April 16, 2014

Terima Kasih Mak Dara!!! Luv U!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Semua sihat kan? Hahaha...

Saya nak sangat-sangat berterima kasih kepada Mak Dara aka Mak Dara. *eh? hahaha.. memang panggil mak dara, so, takde lah aka kan? hehee..

http://www.bicaramakdara.com

Kenapa nak berterima kasih? 

Kalau nak berterima kasih ni, kadang-kadang tak perlu pun alasan yang besar-besar kan? Tapi kali ni memang besar, hahaha.. mak dara telah buat satu segmen kan? Then lebih kurang 10 blogger lain follow saya dan of course saya follow balik mereka,..tapi ada yang saya click gambar profile dorang, tapi tu lah, takde link, payah saya nak follow balik.

Kepada yang baca ni, kalau boleh, tolonglah betulkan setting dan juga, lagi senang, letak je link anda kat ruangan komen kat bawah entry ni, senang, kan? 

Jadi, ini banner Mak Dara, kepada yang tak follow dia lagi, sila lah.

Assalamualaikum WBT

p/s: thanks Mak Dara!!!

4 comments:

  1. Nice entry!=) from segmen mak dara. nak bisnes tapi taktahu nak bisnes apa? jom ke http://www.aimisyahirah.com/2014/04/jom-buka-franchise-sendiri-dengan-cbp.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. uik! thanks, terkejut saya tengok nama dalam kurungan tu... huhu...

      Delete
  2. wahh.. tahniah2.. hihi.. makin ramai follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liza : hehe.. takde la ramai macam liza.. hehe.. tapi bolehlah.. slow2..

      Delete