Nuffnang Ads

Wednesday, May 14, 2014

Entry Balas Dendam!!! Rasakan!!

Assalamualaikum WBT,


 Ya Allah, rasa macam hidup kembali di alam maya ni, iya lah, dua hari wehh saya tak update entry langsung, rasa macam wtheck kan? Tapi tu la, waktu sekarang ni, internet adalah keperluan kepada orang macam saya ni, *konon, blogger kan katanyahhh.. tapi walawehh...hehehe..

Takde internet ibarat hidup tanpa baju, Boleh hidup, tapi malu lah sikit. huhuh...

Dan kepada yang berkenaan, tolonglah ambil perhatian. Sekian untuk cerita pertama.

Cerita kedua, perkahwinan bestie.

Kepada awak, saya akan hadiri perkahwinan tu, dah dapat restu mak saya dah.. hehehe.. malangnya keluarga saya tak dapat hadirlah awak.. saya je, takpe kan? hihu.. luv ya..

Cerita ketiga, kerja.

In syaa Allah, kalau ada rezeki ku disitu, in shaa Allah, doakan ye.

Cerita ketiga.

Ada lak wedding bulan 6 nanti, kalau ada rezeki, ikut setup kalau takde, nak buat camne kan. Mana tau. :)

Cerita keempat.

Haaaaaa... banyak benda nak cerita, tapi tu lah... semalam tengok cerita Boys Over Flower yang memang menjadi kegilaan pada 3-4 tahun dulu, memang best. Terfeeling jap!!! hahahha..ni tengah tengok cerita Go Ni Nam. Hihu... best jugak! rasakan... hahahha..

Cerita kelima.
 pak cik ni buat 3 bulan je.. aku takde lah,,
nak jadi camni lambat sikit ...
pakcik ni g gym, tempat aku takde gym..
so lambat sikit lah..

Saya tengah exercise ni, control makan bagai, tapi hari ni mak masak sedap, rasa camne?? wahhhh..hancus diet..

ni balas dendam entry.,

Assalamualaikum WBT

p/s: Eiii..Rasakan!!! Tak sabar nak jumpa awak!! hihu...

No comments:

Post a Comment