Nuffnang Ads

Saturday, May 10, 2014

Hello Kitty 'Menyerang' Singapore!!

Assalamualaikum WBT!

Haaa... satu lagi kegilaan yang akan mendatang ke Malaysia *kot, tak pasti..hehehe, haritu bulan 4 aritu, 2014 ni la, Singapore telah dilanda kegilaan! Seriously! ini memang serious, takde nak main-main okay!! serious!!

Jap, meh nak tunjuk kegilaan tersebut!! memang gila wooiiii, memang gila...




 Gila tak gila??? 

Kan? Cute, comel, dan tak tau lagi nak cakap apa... yang hebatnya, Singpore adalah satu-satunya yang menjual edisi kali ini, bukan laa. yang first lah, maybe after this ada yang dijual ke serata dunia, tapi persetankan itu! Hello Kitty Kiut Miut ni memang comel gilaaa!!!

Saya pun stress tengok! wahhhhhhh.. nak jugak!!! nak satu set boleh? 

Koniciwa Hello Kitty-kun *sebab dia tua kan..

Ajinomoto suzuki Hello Kitty Sizuka Suneo, doraemon?

Arigato.

Maksudnya
Hi Hello Kitty,

Saya nak satu koleksi Hello Kitty Bubbly World Series 2014, boleh?

Terima kasih!

Katanyah!!! hahahhaaha,

saya tak pasti ada ke Malaysia ke belum, tapi, kalau kiut miut cecomel camni, menggila hati kiut dalam diri nih!!!! hahahaha.., pergi kaunter, kononnya kata nak bagi kat GF, tup tup, sendiri amik! rasa? sesuatu sangatttt! hahahahahha..

Kat Singapore, sampai Internet dorang slow dan Mc Donalds Singapore punya page pun crashed! rasa? gila jugak orang Singapore tentang Hello Kitty ni kan!!! kiut wooo.. saya suka saya suka saya suka!!!

Walaupun kat Malaysia takde koleksi yang macam kat Singapore tu kan, tapi kat Malaysia ada ni!!! Mc Donald's Hello Kitty Circus of Life Plushies 2014 yang teramatlah comel, kiut dan...ugh! comel amat!!!
tengok-tengok! takke gila sebab Hello Kitty! 40 tahun kat Japan dan seluruh dunia ni dan masih tak tua-tua, masih kiut miut lagi...rasa? hahaa.. ada details yang korang kena tau..ni adalah masa yang Mc Donalds Malaysia jual, so, take note lah...
  • 1 May – 7 May 2014: Clown and Magician
  • 8 May – 14 May 2014: Chimp  and Trapeze
  • 15 May – 21 May 2014: Dare Devil and Animal Tamer
Kalau harga pulak!! 1 ekor RM 10.95, so, beli lah ehhh.. hehehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: gila, memang gila!

2 comments: