Nuffnang Ads

Friday, May 2, 2014

Minggu kesibukkan.

Assalamualaikum wbt,

Waaaahhhhh.. lama sungguh rasanya tak update kat sini kan... well, camtu la, time sibuk, sibuk sungguh sampai takde masa langsung nak update blog. Walaupun satu entry.

Baik, sekarang saya berada di Bangsar sebab my cousin dah pindah situ and he manages his Operation there too for Ratio Design. Lovely. Senang dan dekat sikit for people untuk pergi to his studio kan. Tengah-tengah bandar, so senang.

And this week, ada orang kawen gak. And today is Jumaat kan? So, ada orang kawen .. today set up and esok set up for final touches... lovely.

Bangsar yang my cousin duduk ni, dekat gila dengan Bangsar Village and all those places. Ala, kalau nak pergi tu boleh je tapi tu lah, hahahaha, bukan ada apa pun nak dicari kan? Hahaha..

Jadi, anything, i will update later and mungkin gambar kot update sini bukan apa, nak tulis kat sini, kecil kemetot, takde feel lahh.. hehe..

Okay ah. Tu je eh?

Assalamualaikum wbt...

P/s: siap buat bunga.
P/s: gambar tu yang last week. Outdoor wedding.

No comments:

Post a Comment