Nuffnang Ads

Thursday, May 22, 2014

My Other Half, katanya!!! hahaha

Assalamualaikum WBT,


Apa khabar semua? Mesti sihat kan? Alhamdulillah, baguslah kalau sihat. Amin.

Okay, korang ada berapa blog? Kalau saya pulak, nak diikutkan, saya ada 2 blog aktif. Hehe.. Satu aktif sangat, satu lagi aktif sikit. Gitu... walaupun kan...

Blog aktif sangat = New Interesting Manuscripts yang menulis fasal apa-apa yang penulis *saya lah rasa nak tulis. Yes, tapi beragak jugak la, bukan apa, ada sesetengah guna blog sebagai tempat nak memaki hamun, saya masih ada adab lagi lah.. hahahha... walaupun kadang-kadang terlompat pagar jugak.. sabar je la eh...hihu... emo kononnya...

Blog aktif sikit = The English Journey. Untuk blog ni, ramai orang yang tak tau lagi pun, bukan apa, saya menulis blog yang satu lagi ni, sebagai suka-suka untuk mengelakkan rasa bosan ketika membaca. Iyaaa.. saya membaca. Thanks for the questions. Saya pernah je iklankan blog saya lagi satu ni kat blog ni, takde hal, saya pun menulis untuk orang baca je. Maaflah kalau ada salah silap kat situ. saya pun pandai sangat English language ni, maka kita makan nasi, bukan makan roti ... hahahha.. or should I say scones??? hahaha..darling...

Takpe lah, kalau anda suka, anda baca. no hal... sama-sama kongsi ilmu. kan? tak salah wehh..

Assalamualaikum WBT

p/s: baca jangan tak baca...

No comments:

Post a Comment