Nuffnang Ads

Monday, June 23, 2014

Kuala Lumpur Fashion Week 2014, Mimpikita Collection Cantik!!!

Assalamualaikum wbt,

Waahhhh.. lamanya tak update blog niiii... 

Haa... hari ni ada kat kampung dah, terasa segar je sebab banyak pokok-pokok.. bukan apa, kalau kat KL tu, cam panasnya melampau-lampau, kena pakai aircond barulah udara sejuk dan segar, kalau tak, macam berjerebu sangat...

Semalam masa otw balik, saya dengan sepupu hantar his wife pergi Kuala Lumpur Fashion Week 2014 untuk show Mimpikita kat Pavilion, Kuala Lumpur. Orang ramai gak tengok fashion show tu, then collection Mimpikita memang cantik!!! Suka tengok..kalaulah saya boleh pakai, dah lama dah pakai... hahahaha...

Walaupun sempat tengok last line up je, meaning closingnya kan, tapi memang cantik. Dress yang Tinie pakai tu pun cantik, its Mimpikita. Memang ada DNA Mimpikita dah in every clothe made, congratulations! love it. 

Sangat suka, of course la kalau time fashion week, kalau pergi Pavi, memang ramai la artis-artis, selebriti-selebriti, fashion buyers, fashion icons, fashion people, fashion designers, singers, actors,actresses and whatnot lah... hihu... when you are in fashion, meaning, these people are important, gituuuwww.. hahaha.. saya biasa-biasa jew...

Dah, nak post gambar tapi tak sempat lah, nantilah lain entry...

Assalamualaikum WBT

p/s; lovely collection indeed.

No comments:

Post a Comment