Nuffnang Ads

Monday, June 23, 2014

REVIEW : Bulgogi Brothers, The Best Korean Restaurant!

Assalamualaikum WBT,

Mesti anda selalu sangat tengok cerita Korea then tetiba,

"aigoooo.. sedapnya makanan korea ni, mana nak cari eh???"

Mana nak cari?

Haa.. anda tak perlu risau lagi, sebab apa? Sebab sekarang Bulgogi Brothers ada di Kuala Lumpur. Makanan sedap dan memang Korea habis!!!

Then, dah ada tempat, tertanya-tanya,

"Eh! Halal ke tempat ni???"

Jangan risau! Bulgogi Brothers ni memang hanya menyediakan makanan HALAL bukan apa, kalau sediakan makanan yang tak halal, hello, takde la orang Islam pergi sana kan? gitu... 

Maybe saya antara orang yang baru jumpa restaurant Bulgogi Brothers ni, thanks to my cousin yang bawa! hihu... saya makan aritu kalau tak silap, Kimchi Beef Stew, sedap! memang rasa nau la Korean tu... pedas dan sedap! berpeluh makan tapi sedap! hahahha... seyes!

ni detailsnya...
http://www.bulgogibros.com.my/

http://www.bulgogibros.com.my/

http://www.bulgogibros.com.my/

http://www.bulgogibros.com.my/

http://www.bulgogibros.com.my/

Contoh kalau korang duduk kat PJ ke, boleh pergi ke Paradigm Mall kan? Kalau duk Shah Alam, boleh gak travel sikit ke Paradigm Mall or Mid Valley, mana-mana je wehhh.. nak jauh sikit lagi pergi Pavi... senang je public transport banyak, senang sekarang ni...

Jadi! sebelum apa-apa korang click link ni dulu, sebab kat Bulgogi Brothers website ada menu dan jugak boleh buat reservation, senang kan? Then, makanannya ala-ala makanan segera lain harganya, so, takde la mahal sangat pon... gitu.. rajin-rajin la explore, kan? jom makan Bulgogi Brothers!! dan!!! corn tea dia sedap! lain dari yang lainnn... try2!!!

Jom makan Bulgogi Brothers!!!

Assalamualaikum WBT

p/s: Sedap wehh...

No comments:

Post a Comment