Nuffnang Ads

Friday, July 18, 2014

Blog Review : Life and Thoughts of a Bodybuilder.

Assalamualaikum WBT,

Untuk entry kali ni, saya nak buat blog review.

Fefeling nak review blog orang ni memanglah bukan kerja saya, tapi saya rasa, saya kena bagitahu jugak fasal blog yang saya nak bagitahu ni. He is my junior, baru je tulis blog tapi personally, I think that his blog should be known to other people yang menginginkan kehidupan yang sihat dan mengkehendakan motivasi yang datang dari orang yang betul-betul determine.

Dia started gym-ing ni dari universiti lagi, masa dia mula-mula masuk, well, dia kurus, takde la cam kurus kering macam Saiful Apek tu, tu melampaunya pun.. ni kurus yang okay lah, but after that, dia berjinak dengan gym. Main besi, makan ayam kot *sumpah tekaan semata, saya nampak dia jogging, lari, macam-macam, because? dia nak amalkan hidup sihat. As far as I am concerned, dia tak merokok, so, tu tambah faktor kesihatan lagi lah...

Now, dia menulis blog to inspire other people. So? Korang rasa cam nak mencari kehidupan yang sihat, dan to get inspired, feel free to drop to this blog, 


http://lifeandthoughtsofabodybuilder.blogspot.com


So, camne? berminat nak follow dia, follow lah, dia tulis blog dia dalam English language, selain korang dapat tips-tips berguna dari pengalaman dia sendiri, dapat juga kita improve our English kan? Takde masalah lah tu... no hal... Korang pun boleh email dia for tips or questions, jangan malu, tanya je...

Dah la kot, kan? Saya pun takde pernah buat blog review ni, setakat ini sahaja lah, drop la kat blog dia, takde hal lah...

Assalamualaikum WBT

p/s: good job, keep writing...

No comments:

Post a Comment