Nuffnang Ads

Tuesday, July 29, 2014

Fashion Raya dari Akmall Razlan Atelier. Gituww...

Assalamualaikum WBT,

Saya nak buat short entry je ni, memalam semalam letih sikit lah, jadi, saya nak post gambar baju raya sayaa.. mari saya tunjuk.. biasa-biasa je... hehehe...

 As promised my dear readers and followers, ni dia saya!!! hahaha, baju ala kurta yellow mustard designed and sew by me. #akmallrazlanatelier dan dibantu oleh Designer Shamil Nazri, new designer, tapi kalau nak boleh la call, gituwww... search je, mesti ada. hehehe..

Sebenarnya, dulu tak suka warna Yellow Mustard ni, tapi bila tengok, cantik lah, nak-nak atas badan saya yang tak berapa nak kecik ni kan? huhuhuhu... macamne?


Okay tak semua? Tu  gambar yang atas ni, adalah gambar candid, sumpah candid! tengok dorang yang lain tu... hahaha.. semua ala-ala candid belaka... Tu baju Melayu kelabu tu dengan jubah kelabu silver tu, saya jugak yang buat... hehehe.. comel tak? memang suka ada line tu, nampak lain, walaupun ramai designers suka buat line tu kan.. lantaks lah... saya pun suka je... gituwww.. tak mahal pun, in fact, saya buat free je untuk dorang... hahaha...

Dah lah, raya ke dua, tak tau nak pergi rumah sapa sebab feel raya tu dah mengurang.. rasa?

Assalamualaikum WBT

p/s: alhamdulillah, beraya jugak..

No comments:

Post a Comment