Nuffnang Ads

Friday, July 18, 2014

Raging on CDM25 and news updates!

Assalamualaikum WBT,

Ramai yang sudah tahu akan kejadian yang menimpa dua rakyat Malaysia ni, Uncle Sim dan Kak Long Kiki. Saya tengok juga video, yes! She was rude.

Tapi Kiki dan minta maaf kat Uncle Sim tu dan Uncle Sim pun memang memaafkan Kiki. Persoalannya, 
apakah Kiki akan diambil tindakan undang-undang, atau? 
dengan budi bicara polis, Kiki akan dilepaskan? 
Dan apakah hukuman yang akan dikenakan terhadap Kiki walaupun Uncle Sim tidak mahu press any charges on her wrongdoings towards him? 
Apakah kiki hanya akan dikenakan sesi kaunseling dan khidmat masyarakat?

Sebenarnya banyak persoalan dari orang ramai, dan ERA FM telah mengambil *di bawah ASTRO, telah menemubual Kiki dan ramai yang menyelar perbuatan ASTRO tersebut. Entah lah weh, saya pun rasa macam pening gak.

Daripada fokus terhadap hal macamni, baik saya :

1. Fokus hal GAZA
2. Fokus hal dengarkata pesawat MAS terhempas di sempadan Russia-Ukraine *janganlah please. MH17???
3. Fokus hal menjahit
4. Fokus memperbaiki diri dan jangan jadi seperti Kiki
5. Fokus hal pengurusan tadika yang cam gampang *dalam FB tersebar
6. Fokus Ramadhan yang tak lama nak habis

banyak kan nak kena fokus? jadi? berdoalah...

Assalamualaikum WBT

p/s: Dengarkata staff ASTRO tak perlu bayar bil ASTRO eh? eh? eh?

No comments:

Post a Comment