Nuffnang Ads

Thursday, July 31, 2014

Selamat hari Raya ke-4 semua!!! lovely!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar di Hari Raya Keempat ni, tadi saya sempat pergi beraya ke rumah kawan kepada kakak saya. Well, okay lah, best, makan mee curry then lepas beraya kat situ, kami tinggalkan dorang sebab dorang ada cam reunion bagai-bagai, then saya dan sepupu saya pergi ke bandar Raub untuk OOTD katanyaa... hahaha.. 

First time tangkap gambar tatkala manusia lalu lalang dengan kereta bersama pelbagai reaksi menjadahkan diri mereka sendiri. Mungkin dorang tak pernah tengok kot manusia sebaik dan semulia kami berdua ni, kan? hahaha.. takde takde, cuma iya lah, kalau tengok orang pelik sikit dan mungkin lebih sikit daripada si mata yang melihat, memang mereka akan sentiasa mencemuh dan mengeji, itu sudah biasa dan alhamdulillah, saya sudah lali jugak lah dengan benda-benda macamni, sejak saya belajar kat Uni lagi saya juga pernah dicaci sebab menjadi diri sendiri. Alhamdulillah, kadang-kadang menangis, tapi tangisan itu membuatkan saya menjadi kuat. Amin.

So, apakah entry raya ke empat tanpa gambar bukan? hahaha.. silap lah, apa guna kalau ber-ootd tanpa dipostkan ke sini... so, this is it, the hasil OOTD tadi..



 Haa.. ini dia!! macamne? Okay?

Outfit : Magenta Thobe from Akmall Razlan Atelier
Shades : Nightmarket
Shoe2 (not in the picture) : Timberland Short Boots
Watch : AVON Raya Collection 2013
Location : Bandar Raub near Dewan MCA Raub.

so, camne? sesiapa yang nak tangkap gambar pun, boleh lah.. hahaha. pergi je, banyak tempat cecantik boleh amik pon...

Assalamualaikum WBT

p/s: Seronok gak camni.. tangkap gambar bagai2, tapi kena banyak baju lah.. hahah.. adoyai...

2 comments:

  1. Akmal, kalau wat kolar cekak musang mcm smart lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. fikir camtu jugak cuma nak buat kolar cekak musang tu hazab sikit.. hahaha.. sangat makan masa dan agak tricky, tak susah cuma this jubah is last minute so, alhamdulillah, saya suka but in shaa Allah, next time I will try my best sewing cekak musang colar.. thanks for the suggestion.

      Delete