Nuffnang Ads

Friday, August 22, 2014

Aimar Char Kuey Teow, TTDI Jaya Shah Alam. BEST!!!

Assalamualaikum wbt,

Haaa.. sekarang tengah keje. Wedding di KGSAAS (Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah). Anak dato uolss.... hehe..

Wedding anak dato ke, anak orang tak dato ke, masing-masing ada keistimewaan tersendiri sebab pelamin adalah milik memasing kan. Gitueww..

Then tadi kami makan di aimar char kuey teow di TTDI Jaya Shah Alam. Best Char Kuey Teow dia, berpatutan lak tu.. mana nak cari harga camtu kan? Ada macam-macam jenis harga char kuey teow, murah, mahal sikit, mahal special. Hahahahhaa.. saya makan yang mahal sikit. Gitu. Sikit je mahalnya.

Ada gak yang jual sate, reroti camtu, memacam gak lah.. kalau korang terasa nak makan char kuey teow, try la kat aimar TTDI Jaya shah Alam, best gak. Try okay?

Assalamualaikum wbt

P/s: buat bunga lakkk...

No comments:

Post a Comment