Nuffnang Ads

Sunday, August 31, 2014

Fitrah Sebiji Burger.

Assalamualaikum wbt,

Siapa suka makan burger?

Refer balik tajuk headline yang saya tulis tu, hahaha... 'Fitrah Sebiji Burger'. Kenapa macam tu kan?

Baik, idea entry ni datang masa saya borak-borak dengan my cousin. Haha... sambil makam burger beli kat Bangsar ni, then saya cakap,

'I, kalau makan burger selalunya I akan asingkan burger dengan roti ni. Makan asing-asing, senang'.

Then cousin saya cakap,

'Laaa.. kalau macamtu nak makan asing-asing,mintak je la pada penjual burger tu 'bang burger satu, asing-asing''.

Then fikir, takkan nak mintak camtu kan? Giloss.. hahaha... then bila fikir dalam-dalam, kita pun sebenar macam burger gak... eh.. iya ke? Ke bukan? Tapi apa yang penting, tak kisah la sesiapa makan burger asing-asing ke, makan sebijik terus ke, makan daging dulu, janji jangan membazir, okay?

Kalau korang cam tak puashati dengan penjelasan saya tu, korang fikirlah sendiri fitrah sebiji burger tu okay? Hehe..

Assalamuaikum wbt

P/s: Selamat Hari Merdeka!!!

No comments:

Post a Comment