Nuffnang Ads

Thursday, August 14, 2014

Hari Yang Teramat Sibuk!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua?? mesti semua dalam kesejukkan kan? Melainkan Encik Ben yang di dalam kesejukkan di Paris... wah!! paris.. bestnya!!! tahniah Encik Ben... rezeki anak anak-anak tuh...

Baik, pertamanya, maaflah sebab banyak hari tak update, camtu lah, kalau pergi ke KL memang tak update, padahal boleh je update guna phone, pokok pangkalnya, kemalasan kan? Gituwww.. Baik, tadi pepagi lagi saya dah keluar ke bandar Raub atas sebab bawak mak pergi cabut gigi. Yes, dah dua batang gigi dan mak saya cabut, lain kali nanti dia nak cabut lagi, sebab dia kata sakit, So, takpe lah... hehe..

Then, nak balik tadi, ada pak cik ni kereta dia tak boleh nak start. Pelik jugak, then dia mintak la tolong saya. Saya tolong sedaya yang mungkin kan. Dia nak pergi pinjam motor orang, orang tu tak bagi, then saya tolonglah. Bawa mekanik ke kereta dia, then elok lah. Rupanya??? Cipnya tercabut. Kau rasa? Kereta automatik ada cip kan? Guna untuk keselamatan, tapi dalam hal ni, tak selamat sangat lah kot, lagipun kunci pak cik tu dah tercabut. So susah lah, then bila dah boleh hidup tu, okay lah, dia ucap terima kasih. Saya pun rasa okay je, takde hal la pak cik... haha.. nak cakap bro bro kang, payah lah! hahaha.. 

Jangan ingat muka saya sombong hati pun sombong. hehe.. silap silap.



Then saya pergi juga buat kad BSN yang baru! Cantik sangat! saya sangat menyukainya *ayat Andrew Khng. Sangat best, BSN Debit card yang cantik, nampak sungguh elegant, warna hitam. Cantik! suka! nau nau...

So, tu je la kot... hehhe.. thanks BSN.Tu je lah, malam kang mak ajak makan kat luar... hehe.. jom jom!

Assalamualaikum WBT

p/s:tetolong camtulah...

2 comments: