Nuffnang Ads

Sunday, August 31, 2014

Makan-makan di Asia Cafe, Subang. Boom!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Makan jom? Nak? Tapi mesti fikir,

'Nak makan kat mane eh??'

Then,

'Nak makan apa eh??'

Haaa.. worry no more kalau korang kat KL then tak tau nak makan apa, pergi je terjah Asia Cafe di mana kat sini, makanan memang kaw-kaw banyak then memang sedap!!

Kalau korang menapak kat sini then tetibe,

'Ya Allah, banyaknya makanan, nak makan apa ni???'

Haaa.. itu bukan masalah saya laahhh... hahaha.. itu korang kena cari ar sendiri. Hehehe...

Dah, ni nak makan lagi.. light-light jeww..

Assalamualaikum wbt

P/s: orang subang memang best la...

No comments:

Post a Comment