Nuffnang Ads

Monday, August 18, 2014

Makan-makan di Kuala Lumpur. Nyum nyum.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semuanyaaa? Dah makan semua? Kalau dah makan bagus, ni saya ada satu restoran kat Kuala Lumpur yang nak saya promote. Hew hew hew..

Baik, apakah restorannya? Restoran Selera Malaysia aka RSMY yang terletak di Jalan Medan Tuanku. Katanya best, so, setelah mencuba makanan  kat sini, ternyata memang best pon...

Apa makan? Cheese Nan! Cuba la search bestcheesenanintown korang nak buat hashtag kat Instagram pon... lantak, janji yang Restoran Selera Malaysia punya. Harga tak kisah kalau makan sedapppp!!! :p

So? Korang nak cuba tak? Patutnya korang cuba tau. Kalau pergi Sogo tu, cam tertanya-tanya,

'Nak makan apa eh? Takkan nak makan sushi beli kat bawah sogo tu??'

Haaaa!! Datang la ke Restoran ni! Selain group nan ni, ada je makanan lain ponnn... so? Makan je.. sedap!!

Dah, nak makan lagi ni.

Assalamualaikum wbt

P/s: nyum nyum...

No comments:

Post a Comment