Nuffnang Ads

Wednesday, August 20, 2014

MPH The Curve Damansara. Lovely.

Assalamualaikum wbt,

Hi semua... kalau saya dengan kedai buku memang tak boleh hendak dipisahkan. Bukan apa, saya rasa kedai buku memang best. Kalau kat KL memang banyak lah kedai buku yang best macam Popular, MPH, or Kinokuniya kat KLCC. Haha.. tapi kalau kat Kampung Jenud or bandar Raub, takde such bookstores tapi kedai2 biasa pun dah okay bagi saya pon. Haha

So, kalau pergi kedai buku buat apa? Kan? Haaa.. buat apa lagi, duduk2. Baca buku takpun, baca sinopsis buku yang ada... tak kira buku apa pon. Hahaha..

So, korang suka apa? Buku or makanan? Saya pon suka gak makanan pon. Nanti update lain sal makanan. Hahaha..

Daaa..

Assalamualaikum wbt

P/s: seronok oook..

2 comments:

  1. last lepak mph pun masa nak habiskan voucher buku tu je. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.. seronok kan duduk dalam bookstore kan?

      Delete