Nuffnang Ads

Saturday, August 16, 2014

New Spot : NU Sentral!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Wahhh.. hari ni dah hari Jumaat, esok Sabtu, untuk bulan-bulan yang macamni, memang selalu kesibukan melanda kan? Kenapa? Sebab memang melanda la sibuknya.. orang nak kahwin. Start je after raya, tak after raya pun, ada dah orang kahwin.

Ni saya ulang alik dari Kampung Jenud ke Bangsar *umah cousin untuk siapkan kerja lah. Okay je. takde hal sebab dekat kan. hehehe..



So, banyak gak la job yang ada untuk disudahkan pun, well, dapatlah juga sana sini. gituw?? hahahah Well, siapa pernah pergi Nu Sentral, alaaa.. shopping mall yang baru dibuka di Kuala Lumpur tu lah, so, sesiapa yang kekonon jauh dari Mid valley or KLCC or Pavi, next time, korang singgah je ke Nu Sentral, cantik sangat. Besar nak mampus. H&M ada dalam tu, Parkson ada, food court ada, market ada, macam-macam weh!! malas nak cakap lebih.

Aritu turun situ, kekonon nak makan kat KL Sentral tu je, tetengok!! Ada Nu Sentral, ingatkan tak buka lagi, tetengok!!! Dah bukak, dengan lagak jakunnya, saya dengan sepupu saya pergi makan dulu kat situ, cari foodcourt, fefeling sesat! kau rasa? Then rupa-rupanya, ia diatas sanun haaaa... nun kat belah sana kalau dari KL Sentral, belah Kiri, kalu dari pintu depan, belah kanan, naik lif boleh or naik escalator pun boleh.. mana2 je.

Next time, GSC nak buka kat situ,,, so?? Takke best tu? turun je dari KTM, LRT, letak barang kat tempat letak barang tu, *kalau barang menimbun, then langkah je masuk ke Nu Sentral, Boom! anda berada di shopping mall... takke senang tu kan??? Kan?

Dah, next time kalau nak pergi, ajak saya kay??? hahaha...

Assalamualaikum WBT

p/s: whats app je... hehe

2 comments:

  1. haah, mkn kt situ best, ske cari "Bodyshop" n "Victoria Secret" kat situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... sedap kan quizzin kat atas tu.. bodyshop? VS? Okayno hal..

      Delete