Nuffnang Ads

Sunday, August 24, 2014

Pasar Malam Bangsar, Best!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabat semuanya? Mesti sihat kan? Baiklah, kalau sihat bagus, saya pun alhamdulillah, sihat jugak. Hehehe...

Sekaranh saya sedang bermalasan sebab tadi baru je lepas dismantle all props for wedding. Hari ni wedding kat Dewan Risda Kuala Lumpur. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.

Then pada hari sebelumnya, RD Team ada buat wedding kat KGSAAS di Shah Alam selangor. Kahwin kaum kerabat kot... tahniahh..

So, hari ni rasa cam nak tidur je dab mata ni, tapi tu la.. nak mandi jap. Saga pergi pasar malam bangsar tadi, yang ada kat belakang Bangsar Village tu... ada kat situ. Then tadi jalan jam, sek bek tak lelama kan.. sekejap je pon..

So, nak dijadikan cerita, barangan sayur kampung kat situ... sangatlah murah... seronok membeli kat situ... dah rasa macam pasar malam kat area kampung saya je.. hehe.. seronok cuma tadi hujan agak lebat kot sehinggakan ada peniaga yang kemas cecepat, risau hujan kott.. kan? Biasa lah kalau berniaga pasar malam kan? Hehe..

Apa yang saya dapat di pasar malam? Macam-macam weh.. pegaga, petai, nasi ayam bakar, daun kari, macam-macam lagi benda lain. Hahahaha.. masak je kan?

Dah la... nak rehat lak..

P/s: makan sampai kenyang. Hahaba

2 comments: