Nuffnang Ads

Friday, August 1, 2014

REVIEW : ASUS Zenfone 4!!! Please, be mine!

Assalamualaikum WBT,

Tadi saya sempat pergi ke Bandar Raub untuk selesaikan beberapa urusan bank dan bagai-bagai. Anak-anak sedara pergi bank in duit, mak sedara bank in duit dan tadi jugak anak sedara saya beli new smartphone. Jenama apa? yup, ini nak cerita ni...


ASUS Zenfone 4 !!! Ya Ampun, memang mencabar iman nau nau, jenama Taiwan yang disebut Ae-suus. Haa.. sebab anak sedara tu baru 11 tahun so, dia amik yang kecil tu, screen 4 inci, memang padan lah dengan tangan dia kan. Harga?? Ni lagi satu yang saya nak menangis kalau cakap.
 Harganya adalah!!!! RM397 + aksesori + memori 8 gb (mind that built in memory ada 8 gig).. apa lagi nak? walaupun rear camera hanya 5MP tapi memang cantik dah weh, letak lak nanti Pics Art, memang la sesantek-santeknya weh!!! kau gila.. sekarang saya rasa macam nak menangis je sebab walaupun saya sekarang pakai Samsung Grand DUOS yang memang saya suka, but looking at the ASUS Zenfone 4, 5 and 6 yang memang cantik, saya rasa nak lebih meraung sekuat-kuatnya, tu lah!!! nak pakai jugaakkkk!!!

Dengan itu, saya berazam untuk mengumpul duit dan beli Zenfone 5 or Zenfone 6!! nak jugak! saya tak kira, kalau ada yang hendak sponsor lagi bagus!! amatlah dialu-alukan... ASUS? Taknak amik saya jadi model ke? spokeperson ke? sebab seriously!! saya amatlah jeles tengok anak sedara saya pakai Zenfone 4 tu!!!! 

Sekian, terima kasih. *rasa nak meraung.

Assalamualaikum WBT

p/s: jeles amat sangat!!

2 comments:

  1. hikhik, pak sedara jeles....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. mau tak jeles... kekecik dah ada phone.. hahhaha

      Delete