Nuffnang Ads

Monday, August 4, 2014

SKKA 2000 Small Reunion 2014. Suka!!!

Assalamualaikum WBT,

Salaam Raya lagih!! Walaupun dah Syawal ke berapa ni kan? Tetap jugak Salaam Raya, lantaksss!!!

Semalam, saya dan rakan-rakan bekas darjah 6 Sekolah Kebangsaan Kuala Atok, Raub tahun 2000 telah mengadakan small reunion lah, ada beberapa orang je, tapi okay lah, seronok, yang tak dapat hadir tu maybe ada komitmen lain dan jugak ada sesetengah tu kami memang lost contact, memang tak boleh nak buat apa lah, seriously. Jauh nau rasanya, so, kami buat je la mana yang ada. hahaha.. 

Yang pergi semalam adalah, saya, abang saya Saufi, Zeli, Zul, Fizie, Zura dan Yusmani.. okay je, takde hal pun, kami buat bakar Ayam, Kambing, makan mee goreng, nasi putih, daging burger bakar, sosej bakar. Memang sedap dan perapan daging kambing dengan ayam tu memang heaven gila!! Sedap wehhhh... daging kambing tu sebenarnya, rupanya tak payah bakar lelama pun, sekejap pun takpe, sebab panas kan, so, cepat masak. Rupanya!! hahaha.. takpe, next time saya nak beli then buat kat rumah, makan sampai senak. Takpe, sebab daging kambing kan, banyak khasiat. Nabi Muhammad pun suka daging kambing.

 tengok betapa mugilnya bibir saya tu... Yus pun kalah.. hahaha



haaa.. makan apa? Meh sini tengok gambar ni, nampak je sikit, tapi berlebih-lebihan sangat sebab masing-masing on diet.. hahahha.. takde-takde, saje je. But sesiapa yang terlepas BBQ ni, jangan risau, kalau tahun depan murah rezeki dan panjang umur, in shaa Allah, kami cuba aturkan lagi, dan mungkin ada aktiviti sikit ke kan? Mana tahu... main baling belon kat muka masing-masing ke, kan?




So? Camne? best sebenarnya? Mandi pun air sejuk gilaaaa.. 

Lokasi : Pulau Chekas Ulu Dong.

Assalamualaikum WBT,

p/s: seronok wehh!!!

No comments:

Post a Comment