Nuffnang Ads

Tuesday, September 9, 2014

Akmall Razlan (Little vs Adult)

Assalamualaikum wbt,

Setiap orang ada gambar mereka masa kecil kan? Tapi kalau macam saya, gambar saya masa kecil amatlah kurang sebab masa dulu kami mana ada camera, ingat-ingat camtu je la muka. Kalau ada pun gambar time sekolah rendah dulu, itu pun boleh dikira dengan jari.

Time sukan, itu pun kena beli dengan rumah sukan sebab iya lah, mana da camera kan time tu, harga getah murah gila time tu, mana lah ada duit sangat nak beli, walaupun RM0.80 sen sekeping, kalau banyak keping? mahal jugak kan? Belanja pun RM1.00 je time tu, so, malas la nak beli sangat...

So, takde la sangat gambar time kekecil. Ada gambar pun, time my sisters and late brother ada camera yang pakai filem tu, Wahh.. itu dah hebat sangat dah, rasa cam wahhhh.. kepelikan kejap. Then itu je la boleh amik gambar, but other than that, takde. Tangkap gambar guna filem lagi costly gak lah, time beli filem okay lah, then nak cuci, fuuhh... cost gak tu, time tu RM20 something kot, itu pun mahal weh... mana nak dapat duit time tu selain kumpul duit hari-hari belanja sekolahh... Kan? korang pernah rasa kan? penah kot, mana yang tua-tua seumur saya boleh rasa... hehehe..

Then tadi saya cari geran kereta ayah saya, then jumpa gambar saya lama. hahaha..

ni dia...
 


 Haaa.. rasakan! takde banyak perubahan pun kan? hahahha.. masa kecil nama cecomel je, dah besar fefeling cecomel lak, camne? adoiyau!!! hahahaha...

Assalamualaikum WBT

p/s: nampak cam super junior i lak, hahaha.. camne?

No comments:

Post a Comment