Nuffnang Ads

Wednesday, September 24, 2014

Espresso Lab, Taman Melawati.

Assalamualaikum wbt,

Maaflah saya tak dapat nak follow balik kat blog sebab saya takde laptop, saya guna handphone so, payah sikit. But no worries, I will follow your blog, jangan risau kayy?

Baik, sekarang saya nak cerita fasal satu kedai ni kat Melawati, Espresso Lab. Kami pergi sana sebab tunggu someone sending the barangan hantaran for this week.

Espresso Lab, search la kat Mr Google tapi a little bit on Espresso Lab. Ia takde pon kedai cam lab ke hape, cuma nama je tapi sebab kedai ni kedai baru, so ia jarang la orang tau lagi.

Kedai ni best gak dan ia cam jual something like French2 sikit camtu, cam bakery la camtu... ada muffin, pie, quiche dan lelain dan kopi tu sememangnya ada. Nama pon espresso kan? So, kena ada lah.. hahaha..

Dah, ni nak makan jap. So, wait for the next entry...semua fasal makanan. Nyum nyum..

Assalamualaikum wbt

P/s: makan2!! Sedaaaap!!

No comments:

Post a Comment