Nuffnang Ads

Sunday, September 28, 2014

Jenjalan di Hari Ahad...

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Sihat tak semua? Maaflah sebab lama tak update blog, this week sangat sibuk, yup, sangat sibuk. Maaflah ehh?

Okay, hari ni saya masih berada di Bangsar, cuma esok saya akan balik Kampunggg!!! Yeay!! Lama nau rasanya tak balik Kampung Jenud tercinta tu... kot-kot ada bangunan shopping mall kot... haaa.. mana tau.. tetibe ada? Kan?

So, hari ni hari Ahad dan hari ni kami takde job ponn.. hehehe... so!!! Jenjalan lahhh... jenjalan ke mana? Tadi saya teman my cousin and his friends nak cari sample kain, so, ada la dorang jumpa la kot.. haha.. saya cari kain untuk diri sendiri je..

Macam-macam pengalaman hari ni, stay tune for more, ada cerita best yang hendak diceritakan nanti.. hehehe...

Assalamualaikum wbt

P/s: memakan di Shah Alam, hantar dia baliks..

No comments:

Post a Comment