Nuffnang Ads

Monday, September 8, 2014

Jubah Magenta Di Sunway Pyramid.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semuanya? Sihat tak? Kalau tak sihat, sila banyakkan minum air suam bagi kebah sikit badan tu... bagi berpeluh nanti sihat sikit imunisasi badan... seriously. Hehe..

Okay, semalam saya pergi jenjalan dengan my cousin, pergi Sunway Pyramid then sebelum tu hantar my cousin sebab sem dia dah nak mula dah... Degree Fashion UITM... so dia balik la semalam. Then kami jenjalan la ke Sunway Pyramid.. hehe.. saya pakai jubah magenta... hahaha...

Orang pandang saya macam hape je... nak dijadikan cerita... aritu ada besday party kat rumah my cousin, then saya ada bawa baju, then, ada family saya datang saya bagi la baju-baju saya yang banyak tu kat my family, tup tup, saya takde baju. Ada sehelai sahaja baju... huhuhu... baju tshirt untuk pakai hari ni, untuk balik kampung, then saya takde la baju untuk semalam.

Saya pun pakailah baju jubah magenta tuuu... huhu.. pandangan orang memang lah... menyakitkan hati lah kot.. tapi biarlah nak buat camne kan? Huhuhu...

Dah la.. ni jap lagi nak balik pon.. huhuhu...

Assalamualaikum wbt

P/s: ni jubahnya...

2 comments:

  1. Akmal, xde impian ke nk sambung master in design, try tgk UiTM....

    ReplyDelete
    Replies
    1. MA in Design.. wahh... kena tengok ni, hehe.. in syaa Allah, kalau ada rezeki nak jugak, hehe..

      Delete