Nuffnang Ads

Monday, September 29, 2014

Kampung Jenud tercintaaa!!! Best2!!!

Assalamualaikum WBT!!!

Terbanyak pulak tanda seru. hahaha.. sorry-sorry, tak sengaja.

Maaflah, excited ni, sekarang saya dah takde di Bangsar, Kuala Lumpur, sekarang saya berada di satu lagi Bandar Metropolitan yang terkemuka di Malaysia, Bandaraya Kampung Jenud, yang sesungguhnya mempunyai macam-macam kemudahan. *kalau korang baca straight forward, mati lah saya, tapi kalau baca dalam keadaan yang sakastik, so, jom high-five! bam!

Okay, saya baru je lepas makan malam nihhh... saya makan lauk yang my mum masak tadi, nasi putih, ayam masak merah dan gulai lemak ayam dengan timun! sedap!!! memang tak terhingga dapat makan kat rumah. rasa heaven sangat, rasa syurga gitu. Home sweet home dan rumah ku syurga ku! nampak tak kat situ betapa excitednya saya? kan?

Okay, memandangkan saya baru je balik, nak lah juga draf beberapa story yang saya sendiri rasa sepatutnya saya kongsi bersama. Ada beberapa range stories yang memang saya nak kongsi, but for now!!!

saya nak rehat jappp.. bam!

Assalamualaikum WBT

p/s: rasa cam nak pergi ke pasaraya jap, beli vacuum tapi tengok lah... nak kemas rumah.

No comments:

Post a Comment