Nuffnang Ads

Wednesday, September 10, 2014

KEMPEN :Mari Membaca Buku

Assalamualaikum wbt,

Hi semua,aritu saya pergi ke Sunway Pyramid and I bought a few books dan say rasa lah, ia memang sesuatu yang saya suka. Book, buku.. yes.

ada tiga buku yang saya beli,

1. Sejarah 25 Rasul.
2. Provinces of Night
3. The Twitter Diaries

Saya sekarang sedang baca Sejarah 25 Rasul. Buku Sejarah 25 Rasul ini adalah cetakan semula rasanya, sebab dulu saya pernah baca buku macamni tapi dalam banyak naskhah lah, dia tak buat sekali but bila saya nampak buku ni saya terus nak beli. Then saya pegang sambil jalan pun. hahaha,, sebab I want to relive that moment. yes. I love this book. Love it.

Then Provinces of Night, entah fasal apa, tak baca lagi, then the Twitter Diaries. Love the layout. Macam macam Twitter lah, Kepada yang suka Twitter like me, please, murah je kat Popular, please beli dan baca, loooovvveeee ittt... so much!!!

So, korang baca buku apa? jom baca buku, kata ada kempen 10 minit sehari baca buku kan? hahahha.. so, apa salah nya, bace je la apa pnu.. janji tambah ilmu.. tak gitu?

Asalamualaikum wbt

p/s: Kempen membaca.

2 comments:

  1. sejak kahwin ni, dah tak membaca buku dah saya..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la macamtu, nanti ada anak mcamne? kena membaca, kalau tak nak baca isu lain, baca isu fasal anak dan keluarga, at least dapat memberi persediaan untuk ada anak nanti... kan?

      Delete