Nuffnang Ads

Tuesday, September 30, 2014

Nak Diet Ke Tidak Ni???

Assalamualaikum WBT,



Semua tahu, well, at least setiap blogger tahu yang ada banyak benda yang mampu mengalih perhatian daripada membaca blog yang hendak di baca. Banyak benda yang mampu mengalih perhatian ni, kalau saya pulak, saya tak suka blog yang ada music sebab kadang-kadang ia membuatkan lambat nak load. Then, kalau lebih dari 30 saat, alamatnya, saya tutup je tab blog tu, so, takde jadi la baca.. kesian kan?

Then, ada sesetengah blogger letak macam-macam lah, okay fine, saya faham. itu saya tak kisah sangat sebab kadang-kadang boleh je load pon, tapi yang memula buka tu, mula buka 
okay, then lepas beberapa saat keluar iklan!! Ya Allah, rasanya, kenapa ni? kalau sekejap TAKPE weh, ini lama gila! tak semua ada masa nak tengok iklan tu, maaf cakap lah.

Darii saya nak baca blog tu, terus tak jadi! Pangkah tab terus. kau rasa? Memang tak baca lah, followers beribu pun kalau ada benda macamni, saya memang tak baca. Maaf.

Itu pendapat saya lah, tapi tak semua blogger letak benda-benda yang macamtu. Ada yang suka, ada yang tak suka *saya lah tu. Kepada yang suka, teruskan, saya takde masalah, tapi saya susah sikit lah. Kan? Tapi kadang-kadang mengenangkan nak baca juga, saya sanggup tunggu, iya lah, line internet kat kampung saya ni bukan macam pakai broadband yang line mencanak tinggi. Takde, saya pakai internet kerajaan ni je, yang agak slow jugak lah, so, I have to be very picky to read blog. Terpaksa, kalau nak buka pun, lambat sikit lah, but kalau content worth to wait, why not kan?

dah lah, ni nak masak pulak, tak tahu nak masak apa. Tadi breakfast telur je, takde makanan dahhh... hahhaa..

Assalamualaikum WBT

p/s: diet Atkins ke? Hurmmm...

No comments:

Post a Comment