Nuffnang Ads

Monday, September 22, 2014

Nasi Ayam Chee Meng, Bukit Bintang. Sedap!!!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Salam Isnin, maaflah sebab tak update anything, ada job sikit, dari Jumaat dah tak update kan? Banyak keje, takde waktu nak update, so, untuk first and more to come ni, saya nak update fasal makanan!!!

Tadi saya pergi makan kat Chee Meng Nasi Ayam kat Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Sedap woi!!! Nasi ayam hainan...

Saya makan nasi ayam, tofu, kailan sos tiram... hahaha.. makan lagi kan? Takpe, sekali sehari je... kot. Eh? Hahhahahaha...

Takpe je kan? Hehe... makan-makan je kan? Janji kenyang kan? Huhu...

Dah, ni ada keje nak buat.. maaflah sebab takde gambar, but i will make sure yang next entry akan ada picture.. at least one picture..but for now nah ni tengok gambar budak kecik nii... hahahaha.. *janji je kan?

Assalamualaikum wbt

P/s: kenyang peyut suka hati? Hahaha

2 comments:

  1. Wah....saje bg jeles lettew dia mkn nasi ayam...akak plak tgh diet nasi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tu la.. saya pun diet gak kak.. tapi slow2 lah... hahahha..gud luck kak!

      Delete