Nuffnang Ads

Tuesday, September 2, 2014

Project ARA 2014! Hehe...

Assalamualaikum wbt,

haaa.. siapa pernah buat,

1. tulis entry bebanyak.
2. then 'schedule'
3. then tunggu je...

Saya baru buat. Yes, baru je beberapa bulan ni. Kalau time saya ada banyak idea then malas nak publish sekali gus, saya akan schedule-kan entry-entry saya yang banyak ni. hahaha... memang best! hehe.. takde-takde, saya akan schedule-kan mana-mana entry yang perlukan sahaja, sebab kadang-kadang kalau ada entry yang sepatutnya saya tulis on the spot, saya akan terus buka blog apps kat Samsung Grand saya tuh, banyak gak jasa dia tu, suka!

So, sekarang saya berazam untuk mendapatkan Tab pulak kot, sebab senang nak update, besar dan best sikit nak taip. hehehe... in shaa Allah, nanti saya akan realisasikan impian saya tuh. hehehe.. impian ke? hehe.. 

Okay, sekarang saya sudah ada di kampung saya, Kampung Jenud yang terchenta ini... bersenang lenang jap, panasnya la ya Allah... sungguh panas. saya duduh dalam bilik pasa kipas sekuatnya nihhh... sebab panas. Tadi pepagi saya dah bawak ayah saya ke sana-sini. Saya kalau balik ni memang driver lah, tadi ayah saya pergi buat IC, sebab IC dia hilang dan dia tak kena bayar kayyy... FOC! sebab warga emas. gituwww..

Then saya pergi juga ke Bank Rakyat sebab kad dah takley guna. Sebab, setahun takde transaksi ke hape. so, camtu lah... kenalah saya masukkan duit untuk bendatah, then kad dah taley guna... hehe.. no hal, saya pun takde hal sangat, lagipun, bukan guna sangat pun, cuma nak aktifkan sebab ada hal sikit.. hehe.. *lantak, korang faham, korang fahamlah, hahaha..



balik ni saya ada beberapa benda nak buat. Buat awan untuk Birthday Marquis, Blue Navy Pants untuk saya... hehehe.. dan juga Floral Printed Pants (blue)... rasakan! hahahha.. fefelinglah apa lagi..malas nak buat Harem Pants sebab pelik, baggy, tak suka!

dah, nak mulakan ni.. byeee...

Assalamualaikum WBT

p/s: Tahniah Mila sebab nak lanjutkan pelajaran!! Good Luck dear!

No comments:

Post a Comment