Nuffnang Ads

Friday, September 5, 2014

Sambutan besday Mr. Marquis.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Amacam? Mesti ada yang dah nak balik universiti kan? Nak start new sem kan? Bagus-bagus...

Saya sekarang ada di Bangsar selepas beberapa hari balik Kampung Jenud terchenta.. ni balik lak Bangsar sebab tomorrow ada event. Haa.. event apa? Sambutan besday anak cousin i, Marquis. Last week genap 1 tahun... so sambutan buat this week la, senang kan? Hehe...

Saya dengan cousin datang awal sebab nak tolong mana yang patut. Well, biasa la... aritu almost a month duduk umah my cousin tu sebab ada wedding...

Now datang lak sebab nak buat besday marquis ni... so, tunggu je la update sok..

Assalamualaikum wbt

P/s: baru sampai..

No comments:

Post a Comment