Nuffnang Ads

Tuesday, September 16, 2014

Tolonglah tinggalkan URL anda di sini, Biar saya follow. Thanks.

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah, sekarang followers saya telah meningkat ke 300 orang. Terima kasih kepada followers sekalian dan jugak jutaan terima kasih kepada encik Ben membuat segmen-segmen yang memang banyak membantu saya dalam berblogging ni pun. Tanpa segmen-segmen itu, memang saya tak tau lah.

Setelah beberapa tahun berblogging secara aktif, inilah kali followers saya mencecah ke nombor 300, dan kepada follower yang ke 300 itu, shout ini saya buatkan khas untuk anda!!!  

kepada Amie!!! Tahniah, anda adalah followers saya yang ke 300, maaflah, saya takde hadiah, sebab saya takde pun sangka yang saya akan dapat follower sampai ke 300, sebab aritu ada beberapa jew.. apa-apa pun, saya akan letakkan header awak kat blog saya, dan in syaa Allah, semoga awak mendapat followers ramai lagi... hehehe...

Maaflah Amie, saya tak dapat URL blog awak, kalau awak baca ni, minta tolong email saya di akmall_kiut@yahoo.com dan sertakan URL awak. Biarpun followers saya tak ramai, tapi itu niat saya, terima kasih Amie, sila balas ye takpun komen je kat ruangan komen. Tinggalkan URL awak. Thanks luv.

Kepada yang lain follow saya, saya minta tolong sangat sebab kadang-kadang saya lebih suka click kat gambar korang then dia akan keluar kita punya profil kan, maaflah kadang-kadang tak keluar, bagai-bagai, Jadi! saya minta sangat, tolong tinggalkan URL anda ke bawah entry ini dan in shaa Allah, saya akan terus follow. Thanks dear.

Assalamualaikum WBT

p/s: Letak tau! jangan tak letak!! luv you all.

5 comments:

  1. kali kedua datang sini dan follow..

    www.kamsiah-yusoff.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Terima kasih adik Akmall. Patutlah tersedak-sedak, rupanya ada orang panggil datang ke mari. Terima kasih sekali lagi kerana sangat menghargai 'follower 300' tu. Ini blog link Kak Amie ye : http://salamisimon1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hai Akmal, ini blog kak Amie:
    http://salamisimon1.blogspot.com

    ReplyDelete