Nuffnang Ads

Tuesday, October 7, 2014

Kimonot Top With Flare Sleeves.

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah, syukur kepada Allah, kenyang sudah perut saya. hahaha.. tadi kan makan sup kaki, sedap nak mampooouuusss... hehe..

So, sekarang saya tak tau nak buat apa... nak tulis apa pun tak tahu... hehehe...okay2!!! tadi saya ada buat dua baju, satu cam jejakat camtu, tapi tak cantik sangat.. hahaha.. entah kenapa apa yang jadi pada baju tu...

second, saya buat kimono with flare sleeves. hahaha.. entah lah kot yang auntie tak suka, but hell! cantik je i rasa.. hehehe..


entah lah aunty suka ke tak, but hahaha.. pakai je la auntie.. hahaha..

So, tu je la today, need to do some research on something. hehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: kenyanggg...

No comments:

Post a Comment