Nuffnang Ads

Wednesday, October 1, 2014

Makan pagi di Teh Halia Raub.

Assalamualaikum wbt..

Haaa.. pepagi dah bangun sebab mak ajak pergi klinik hari ni, dah seminggu tak makan ubat. Gituh... pergi kliniknya di Poliklinik Benta. Lama jugak tunggu nak checknya.. hahaa..

Tapi sekarang kami di Bandar Raub sebab mak nak pergi bank. Saya teman je... but first, disebabkan mak saya check up dan tak makan dipagi hari ni, so dia teramat lapar katanya... nampak tak penipuan kat situ.. kalau tak makan dari pagi so secara tak langsung, kalau check darah untuk kencing manis turun secara mendadak. Nampak tak? Nampak tak? Hahaha..bijak kan?

Dan sekarang kami tengah makan di Gerai Makanan dan Minuman Teh Halia Raub. Berdepan dengan Dataran Raub dan di hadapan pintu masjid. Memang sedap pon kat sini, selalu je makan pon.

Kalau korang ada kat Raub, try la beakfast kat sini, memacam ada..kalau pepagi tu, lagi macam-macam ada. Penuh makanan. Hahaha..

Dah la, nak makan lak.

Assalamualaikum wbt

P/s: tengok diet aku... gila kan?
P/p/s: saya promote je...free je.. takde bebayar.. hahaha...terasa?

No comments:

Post a Comment