Nuffnang Ads

Friday, October 3, 2014

Nuffnang Bermurah Hati.

Assalamualaikum WBT,

Baik, saya mengaku, selepas beberapa tahun berblogging ni, saya tak pernah cash duit Nuffnang sebab hello, memang tak banyak pon. hahaha.. nak cash buat malu je kat orang keje Nuffnang tu...

Lain la orang lain, Redmummy, berjuta sebulan pendapatan dari Nuffnang, Kak Red memang hebat! Dari Nuffnang je dapat puluhan ribu, itu job dari Nuffnang, kalau job sendiri lak? review sendiri orang approach? lagi hebat! Tahniah Kak Red! You memang menjadi salah sorang dari sumber inspirasi saya dalam berblogging ni. 



Ada ramai yang pakai Nuffnang, ada yang pakai Advertles.. camne nak eja tah, ada yang pakai Google Sense lah, saya sumpah tak pandai. Kalau bab camtu, saya memang dah daftar dengan Nuffnang so, malas dah saya nak ubah. Satu, sebab memang tak pandai macamne nak buat pun. Biar dorang manage duit tu sudah, dengar kata kalau nak pakai adverlet or Google sense tu, traffic kena puluhan ribu sehari, dan memang kena followers hebat lah, kalau macam saya ni? Nak pakai dorang, followers 300, then traffik 400 sehari. Itu paling hebat dah, kalau tak hebat, mau berapa kerat je... hahahha.. tak kisah lah, janji menulis kan?

So, dek sebab entah kenapa, saya nak paparkan apa yang saya dapat dari Nuffnang, takde bag Chanel ke, YSL, takde! ada BE je, aka Buffer Earning. Okay lah, dapat 5, gila kan? Tak pernah saya dapat sebanyak tu... syukur alhamdulillah, amin. walaupun.. kan?

Dah lah, ni nak siap-siap pergi masjid, doa banyak-banyak semoga semuanya dipermudahkan... hehe..

Assalamualaikum WBT

p/s; siap-siap g Masjid...salammm

2 comments:

  1. ade jugak........tahniah. akak nih zero..........takat seronok baca berita gembira kwn2 jer la....sobsobsob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak, saya pun bukan dapat banyak pon... hahahha

      Delete