Nuffnang Ads

Tuesday, October 7, 2014

Sup Kaki Lembu, Sup Terssssedap~~!

Assalamualaikum WBT,

Maaafff sesangat sebab memang tak dapat nak update any entry sebab line takdeee... entah kenapa KTW ni dia ada masalah all day semalam, rasa macam pening jap tanpa update entry. hahaha..

So, ni sekarang saya nak makan sup kaki lembu, haruslah kan sebab this month kan ada raya haji, so! alhamdulillah, sedap makan kaki lembu, kalau nak dibeli dikedai-kedai sup, mau RM10 kot, satu kaki. Ni akak saya buat ada 4 kaki! kau rasa? memang sedap! hahahaha..

now, saya sambil update entry ni, sambil makan sup. Hirup sup, sedap kemahen. Sup biasa je, tapi disebabkan kaki, so, lagi pekat la sup tu. memang kesedapan. kepada yang pernah makan sup kaki, memang akan cakap,

"iyaa sedap!".

Iyaaaa.. memang sedap! malas nak amik gambar sebab takut nanti orang kata kita riak dan takbur. hahha.. padahal ada je yang selfie dengan lembu kena semelih lah, apa lah, selfie sambil semayang lah... kejadah? hahaha.. 

dah lah, ni nak hirup pompang pompang.. 

Assalamualaikum WBT

p/s: salam aidil adha...

1 comment:

  1. ok jeles tahun ni tak dapat kaki..huhuu...dapat perut ngan limpa je

    ReplyDelete