Nuffnang Ads

Sunday, November 2, 2014

Akmall Razlan Atelier : Research Stage.

Assalamualaikum wbt,

Sihat tak semua di petang ahad ni? Mesti ada yang masih bergembira dengan kemenangan Pasukan Bolasepak Pahang semalam kan? Boleh sambut, tapi jangan gembira sangat kayy?

Baiklah, sekarang saya berada di KL, and inshaa Allah, kalau takde apa-apa esok saya balik kampung. Cuti sebab takde job... but i have things to make kat rumah.. ada beberapa tempahan yang perlu saya siapkan... hehe.. its on baby!!! Yes!!

Sekarang pun sebenarnya saya masih dalam stage researching sebab iya laa kan... nak buat sesuatu kena research dulu. Lagipun kalau tak research payah lak.. sebab kita kena tahu market kita kan? Kan? Hehe...

So... stage research masih lagi... then baru la kita buat stage test market.. gituhhh... heeee...

Dah la.. nanti saya update more eh.. lagipun kalau guna phone idea limited sikit.. entah kenapa...

Assalamualaikum wbt

P/s: laparr..

No comments:

Post a Comment