Nuffnang Ads

Monday, November 3, 2014

MPH boothbook at Nu Sentral. Crazy Discount!!!

Assalamualaikum wbt,

Sekarang saya berada di KLCC, baru je tadi lepas beli barangan kat Nu Sentral. Haaa.. ni nak bagk tau, Nu Sentral ada bula booth kat centre court Nu Sentral. Dorang ada buat sale untuk buku-buku terpilih. Banyak sangat dan ada sesetengah buku tu harga memang belum sale. Ada up to 50% percent off tau!!!

Mula-mula saya sampai tu, I was like.. this is taman buku!! Best gila kottt.. selected buku banyak, suit all ages memang best..kalau korang berkesempatan korang pergi lah..

Buku untuk kanak-kanak ada up to 45% discount. Jangan tak beli pulak kayyhh?? Best... bacalah buku..

Assalamualaikum wbt

P/s: nak balik kampung nihhhh...

3 comments:

  1. sukanya tempat gitu... uhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. mmg best! Kalau berpeluang pergi la.. best!

      Delete
  2. Ayo, br pergi smlm, lps balik kerja, memang best!

    ReplyDelete