Nuffnang Ads

Wednesday, November 12, 2014

Simply Sewn Cardigan.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Kalau sihat ucaplah Alhamdulillah dan kalau sakit, ucap juga alhamdulillah, sebab apa? sebab semua itu ujian Allah kepada kita hambanya. 

Baiklah, saya ada benda nak share nih... satu benda yang I do best, sewing. haha.. Yes.

Saya ada buat satu alternative kardigan, baju ni memang senang nak buat, need no cutting or whatever, cutting biasa cuma yang bestnya, kalau kena dengan colournya, kita boleh pakai dengan apa sahaja. nak tengok? Maaflah kalau model dia agak gemok,. ahaks! saya tak dapat model lain, tadah je la mata ehhh?? hahaha... 

ini dia...

Tadaaa.... inilah dia... hehehe...

nanti dah ada model, saya bagi korang post lain eh?

Assalamualaikum WBT

p/s: dibuka tempahann... hehe...

No comments:

Post a Comment