Nuffnang Ads

Friday, December 26, 2014

Mari Bantu Mangsa Banjir.

Assalamualaikum WBT,

Beberapa hari ni saya takde entry langsung kan? Bukan apa, saya juga ada hal yang perlu saya fikirkan, lagipun, saya sekarang sedang memilih baju-baju lama yang saya sendiri tak pakai, semua sudah mengecil, tak tau kenapa... *LOL, so, saya nak pilih dan saya hendak dermakan kepada pusat-pusat derma banjir or apa-apa lah,...

Saya pun tak pakai dah baju-baju tu sebab tanda-tanda kurus tu memang takde, so, better bagi ke orang lain yang lebih memerlukan. Interesting fact pasal baju-baju saya ni, most of them memang jarang dipakai, kalau dipakai pun, mungkin dalam 2 atau 3 kali sahaja sepanjang ada, then disimpan... ada sesetengah orang, pakai sekali je, then simpan. Hampeh! buat penuh almari... hehe... ni pun almari saya dah penuh. 

ni saya nak pilih-pilih yang elok-elok lah, maksudnya yang mempunyai nilai lagi lah, yang tak elok sangat tu, takyah bagi takpe, siapa nak bagi kan? Barang buruk, baik buat kain buruk je... hehujan ni... elok.

So, saya pun ada sesuatu nak cakap ni, I have officially started doing tops and whatnot. Newest, Black Simple Top and Stones on it.... I will post the picture later on and I really like to have your opinions on the given pictures. Thank you love.

hehe... tetiba terpromote brand sendiri lak kan? hehehe...

Assalamualaikum WBT

p/s: dermalah... mungkin itu cara untuk anda membersihkan diri... kan? 

No comments:

Post a Comment