Nuffnang Ads

Friday, December 19, 2014

Selamat Mengerjakan Umrah Mak, Ayah dan Wande.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Lama sungguh tak onlin and update entries... hehehe... biasalah sibuk sikit katanya. Khen?

Okay.. semalam kami (18hb 12 2015) sekeluarga pergi ke KLIA 2 untuk hantar my parents and mak cik saya (Makde) dan mereka telah berangkat untuk mengerjakan umrah. Semoga umrah dan ibadah mereka diterima Allah SWT.

Sedih jugak lah tapi pujuk lah hatikan sebab mereka pergi sana bukan nak melancong ke hape.. dorang nak pergi beribadah kan?

Then rombongan umrah yang terdiri daripada 40 orang itu dianjurkan oleh Al-balad Travel yang berpusat di Selayang dan turut serta dalam umrah tersebut adalah Ahli Dewan Undangan Negeri Batu Talam, Yang Berhormat Dato' Abdul Aziz bin Mat Kiram serta Datin. Alhamdulillah, tadi abang saya dah call mereka, mereka sudah selamat sampai di Madinah selepas lebih kurang 14 jam perjalanan, (8jam menaiki kapal terbang dan 6 jam menaiki bas).

Alhamdulillah, semoga mereka diberkati Allah SWT. Amin.

Assalamualaikum wbt

P/s: mak! Ayah! Wande.. doakan adik yeer..

No comments:

Post a Comment