Nuffnang Ads

Friday, December 5, 2014

Shopping at Lazada Brother 3034D

Assalamualaikum wbt...

Apa khabar semua? Mesti sihat kan? Kalau sihat alhamdulillah, kalau tak sihat, sila lah makan ubat...

Haaa.. beberapa hari lepas saya ada order something dari... Lazada!! The biggest online shopping mall in Malaysia. Bam!! *tengok? Kita promote kayh... *pasni Lazada kena bagi hadiah lah... bahahaha.. ;)

Apa yang saya order? Saya order mesin jahit tepk Brother 3034D Lock... cantik dan memang puashati wehhhh... sangat puashati... semalam je siap satu baju... camne? Takke senang keje saya tu...

Haaa... sebab saya dah ada mesin jahit biasa portable jugak and mesin jahit tepi pun portable... so, walaupun portable, tetap okay, ok?

Nah... sila tatap gambar yang mesin saya beli nih... okay?

Assalamualaikum wbt

P/s: lovely.

No comments:

Post a Comment