Nuffnang Ads

Saturday, January 24, 2015

Apa beza Escort Girl dengan Working Girl?

Assalamualaikum WBT,

Tadi saya terbaca satu artikel dari Rotikaya, "Jadi Escort Girl, Polis Pantau 10 Artis Tempatan". Saya baca tengah minum kan, then sampai tersemburlah air saya dari dalam mulut tuhhh... hahaha... over tak?

Baca punya baca, hmmmm... apa nak jadi lah? Jadi nak salahkan siapa? Diri sendiri yang inginkan kemewahan atau mana-mana pihak lain? Pening jugak tu kan? 

Sebenarnya duduk di bandar seperti KUala Lumpur ni tanpa steady big income, memang payah lah, tapi at least kita bukan New York yang at least sewa rumahnya adalah USD3900... takke gila tuh??? Tapi, tu lah, macam-macam kerja boleh buat untuk diri sendiri kan? Kalaupun nak... hehehe.. tapi tu lah, jadi Escort Girl? kalau lelaki apa? Gigolo? jadi, apa beza Escort Girl dengan Pelacur? Mesti la kemewahan kan? Escort Girl orang kata dapat duit dan kemewahan dari sugar daddy mereka sendiri. Katanyah lah, kalau tengok cerita dalam TV tu... sejauh mana kebenaran tersebut, sumpah tak tau! saya mana pernah jadi Escort Girl... hahahahhahaha....

Jadi apa-apa pun, kita masing-masing ada agama kan? Ingat tuh... nak lagi mengingat, kita ada hari pengadilan, ingat tu je lah.... hmmm...

Tnegok daripada maklumat yang dipaparkan, RM3,000 - RM10,000 SEMALAMAN. Yes, semalaman, takke dorang tak payah kerja untuk like, 1 month for that money. Nampak tak duit sebagai satu motivasi untuk menjalan kerja-kerja tersebut dengan sepenuh hati.. as if its like, full time Escort Girl, kan?... nak jadi juga lah... takde la nak jadi escort girl... tapi entah lah... cepat sikit dapat duit kan? hahaha...

Just kidding.

Banyak sangat dosa lain wehhh... hmmmm...

Apa-apa pun, yang jadi Escort Girl tu bolehlah bawa diri anda ke balai polis berdekatan untuk mengaku, kan? hmmmm.. but please let the media know, at least dapat glamour sikit... gituhhh... muah!

Assalamualaikum WBT...

p/s: makan apa la agaknya escort girl ni? mahal sangat nihh...

No comments:

Post a Comment