Nuffnang Ads

Wednesday, January 7, 2015

Gossip Mossip Sama Mak Jemahhhh...

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? 

Ramai heboh kan Keknis kena lamar di Pentas Akhir Gegarvaganza oleh siapa lagi kalau tidak bukan... Hairul Azreen... ni fefeling wartawan hiburan skettt.. ha.. cuba baca dalam nada lah kalau boleh, bukan apa.. ada fefeling sikit lah...

Cakap fasal fefeling ni ha deknon, ni nak cerita sikit, jemah memang tak suka nau dengan ada satu juri tetap kat satu rancangan realiti tb kat satu stesen tb swasta tu... eiii.. tak suka nau!! bukan apa, kalau yang juri tu ada pengalaman menyanyi tak kisah lah, entah la kan, jemah tak pernah plak nampak dia menang anugerah ke hape, cuma dia banyak la berlakon cerita-cerita komedi tu, tapi entah lah.. jemah memang tak suka dia... jemah bagi sikit hint ye.. Parutku sebelah tapak tangan dahulu.

Then ada pulak kisah jemah dengar fasal artis buat persembahan di satu lagi stesen berbayar tu katanya tak setuju dengan komen juri. Deknon, ni jemah nak bagitau sikit lah, kalau nak dibandingan semua peserta tu, takde sorang pun menang, sebab apa? Sebab Dato Jamal stole the show. Korang ingat korang boleh jadi sehebat Dato Jamal, jemah tengok dia macam naik seyh je.. hebat nau!!! jemah ralit tengok Johan dengan Ozlyn tu... kamera asyik tayang dorang je,,, jemah? jemah nak jugak!!! khen??

Sebenarnya jemah ni dahh ngantuk dah... ni pun curi-curi update dari pemilik blog ni haaaa.. over dia ni, bagi jemah tulis sekali je dalam setahun, bagi jemah tulis bebanyak katanya over.. nanti overshadow dia... siknes.

Dah lah..jemah out dulu ye....

Assalamualaikum WBT

p/s: jumpa lagiii tauuu..muah!!!

No comments:

Post a Comment