Nuffnang Ads

Tuesday, January 13, 2015

Keluarga Harmoni. LOLNESS.

Assalamualaikum WBT,

Okay lah, semua dah tahu kot, viral dah pun... hahaha...

Salah satu kesalahan yang amat entah hape-hape dalam dunia penerbitan, entah dari mana buku ni, tapi memang agak bungoks..hahaha... 

Ada satu buku latihan ni yang menunjukkan salasilah keluarga harmoni. Dalam pada mengecam, boleh pulakkkkkk diluluskan buku-buku begini, kan kita ni sensitive, kan?

Kepada yang ada Facebook or any media social, konfem korang dah tau kan? pada pendapat saya, mereka tu tak berkahwin, cuma, mereka tinggal bersama sebab mereka kawan dan mereka amik anak angkat sebagai penyeri keluarga dan tup tup , sebenarnya, mereka mengusahakan rumah anak angkat dan sebagai permulaan, mereka ada 4 orang anak angkat.

Nampak tak betapa positivenya saya? hahahahahahahaa... 


Positive...positive... ni semua kesalahan teknikal, tetapi, apa-apa pun, mesti ada pihak yang akan membetulkan kesilapan ini... stay positive people!!

Assalamualaikum WBT

p/s: Lawak LOL dipandang Serious vs Serious to the MAX dipandang Lawak LOL.

No comments:

Post a Comment