Nuffnang Ads

Monday, January 12, 2015

The Golden Girls!

Assalamualaikum WBT,

Saya excited sangat nak bagitahu ni... tadi saya tonton cerita The Golden Girls well, kepada siapa yang minat sitkom omputis, suka lah, tapi kepada yang tak suka... nak buat camne kan?

Now, ada banyak sitkom yang dibuat di Hollywood antaranya, The Cosby Show, The Nanny, The Golden Girls dan sekarang ada banyak jugak, Cristela, Hot In Cleveland, Melissa and Joey dan banyak lagilah... but, The Golden Girls ni adalah sitkom yang memang lama, best!

Kenapa best? sebab ada Betty White and the level of sarcasm is waaaayyy to the max. hahaha.. seronok sebab entah, maybe sebab my jiwa is there so, nothing to lose watching it kan?

BTW< I am so sorry sebab tak update entry, ada masalah dengan internet. 

Dan hari tu saya ada buat aduan dekat Maxis fasal tempat saya ni takde line dan cakap punya cakap, dia cakap camni,

Hi, pls note that Kg. Jenud located at poor network area, regrettably we do not have an immediate improvement plan. Your feedback will be useful for future reviews.

Yes, ini datangnya dari Maxis Listens di twitter acc mereka. Lantak lah kan... dorang punya duit... tapi takpe, I will issue this issue to siapa-siapa lah yang boleh kan? Cuba la SKMM ke.. mana-mana lah, sebab tempat kami ni memang payah. For those yang memang reader saya, memang tahu kan, ada je kadang-kadang saya tulis on this blog as entry.

Mana lah agaknya 100 pencawang telekomunikasi yang dijanjikan tu... hmmm...

Assalamualaikum WBT

p/s: hmmm.. macamtu la Malaysia.

No comments:

Post a Comment