Nuffnang Ads

Saturday, February 28, 2015

Alhamdulillah, syukur kepada Allah.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Maaf la sangat-sangat sebab tak sempat nak update entry, not much la last week, in fact, takde langsung kan?

Apa-apa pun, saya nak bagitahu ni, alhamdulillah, tak lama lagi kampung saya akan dapatlah line telefon sebab tak lama lagi mengikut sumber-sumber sahih, kampung saya ni akan dilengkapi dengan satu menara telekomunikasi. Alhamdulillah, baru ingat nak hantar surat ke MP and also ADUN, tapi memandangkan ia sudah ada kata putus dan hitam putih, saya amat bersyukur dan amat berterima kasih kepada kerajaan di atas pembangunan ini. *nampak tak?

Berita ni beritahu oleh sumber pertama yer, hehe.. jadi, insyaaAllah, nanti senanglah apa-apa kan? Takde la masalah takde line telefon pulak. Janganlah pulak nanti ada menara tapi takde syarikat telekomunikasi nak letak piring signal tu, sia-sia je la kan? hihu...

Baik, then sekarang ni, internet pun alhamdulillah, dah okey sebab beberapa hari lepas saya ada message sebab dah dekat 2 minggu takde internet KTW ni, so, alhamdulillah jugak.

So, saya nak gather myself up and start composing a few entries. Iya lah, kot-kot nanti payah pulak kan? hehehe...

Assalamualaikum WBT

p/s; ideas ideas ideas..please.

No comments:

Post a Comment