Nuffnang Ads

Tuesday, February 3, 2015

Mossip-mossip Mak Jemah : Ais Krim Pasu.

Assalamualaikum WBT,

Haaa.. Jemah sini... hari ni Jemah rasa nak update fasal sejenis makanan ni. Jemah tak pernah rasa lah, tapi Jemah memang tak suka makan benda-benda pelik-pelik ni. Korang pernah dengar tak fasal Ais Krim Pasu? Jemah bukan apa deknon, ais krim dalam pasu? Idea menarik, tapi memandangkan idea tu terlampau commercial dan dah banyak orang buat ais krim dalam pasu, Jemah pun berperasaan, 

"hmmm.. koser Jemah nak makan ice cream dalam pastu ni... macam kuno sangat jewww".

Lagipun, banyak kot makanan lain yang boleh makan, ice cream kon tu pun sedap! Uols suka ke makan ice cream pasu ni? hihu... cliche.. 

Now, Jemah excited gila ni, ada satu event di TV swasta Malaysia ni, Anugerah Meletop Era 2015, untuk pengetahuan semua, Anugerah Meletop Era ni banyak kontroversi tahun lepas, tahun ni, Jemah rasa, dorang dah belajar kot dari kesilapan dorang sendiri. Haha.. Jemah doakan korang berjaya dan jangan lupa jemput Jemah kay? kalau jemah dijemput, hmm.. jemah nak pakai hitam je semua... biar lantak, nampak kurus.. hahahaha... boom!
 
Untuk pengetahuan semua lah, Jemah dah buat keputusan untuk mengurangkan aktiviti mencemuh, Jemah nak fokus kepada perkara-perkara baik-baik je. hehehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: Alter ego.

No comments:

Post a Comment